Perfect Pose

 
 

Voor de Webshop ga naar: www.perfectpose-shop.nl


Welkom bij Perfect Pose. Een Jong en dynamisch bedrijf dat u unieke mogelijkheden biedt op het gebied van professionele fotografie en verkoop van aanverwante producten. Neemt u gerust een kijkje en ervaar de grenzeloze mogelijkheden die wij u aanbieden.

Welkom bij Perfect Pose

info@perfectpose.nl

T: +31(0)458500530

M: +31(0)651004908


Dr.Alb.Schweitzerstraat 45

6431VE  Hoensbroek

KVK: 56958536

Onderdeel van Ron Krotwaar Holding B.V.

Allereerst: Ons als fotografen positief onderscheiden van de rest, door ogenschijnlijk onmogelijke klantenwensen keihard te realiseren!


Daarnaast: Producten aanbieden tegen een onevenaarbaar lage prijs!

Onze Doelstelling

Bedrijfsprofiel

Perfect Pose bestaat momenteel uit een gepassioneerd fotograaf en ondersteunend personeel (visagie etc.). De passie van de fotograaf en de dynamiek van het ondersteunend personeel hebben het bedrijf Perfect Pose gemaakt tot wat het nu is.


Perfect Pose onderscheidt zich van andere bedrijven door het aanbieden van unieke reportages met onbegrensde mogelijkheden. Wij realiseren uw wensen!! Of u nu foto’s gemaakt wil hebben in een studio, of bij u thuis. Van uw kinderen, of tijdens uw outdooractiviteit. Het is allemaal mogelijk...


Perfect Pose werkt dan ook met ultramoderne mobiele apparatuur om ter plaatse zo goed maar ook onopvallend mogelijk te werk te kunnen gaan. Klanttevredenheid staat bij ons ten allen tijde voorop.


Daar, waar andere fotografen ophouden, biedt Perfect Pose u op maat gesneden oplossingen aan!